Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Tanfolyamon tanulnak meg a pénisszel bánni

2013. október 02. - x69

Az orosz fővárosban szextanfolyamot tartanak azoknak a nőknek, akik szeretnék fejleszteni az orális szexet, és bővíteni szexuális ismereteiket. A három és fél órás intenzív képzés 3500 rubelbe, vagyis körülbelül 24 ezer forintba kerül. Ez idő alatt 50-féle technikát mutatnak be, tanítanak meg a résztvevőknek. Szóval fizetnek azért, hogy bevezessék őket a szexuális technikák rejtelmeibe, és az orális szexbe. Ha szeretnél ilyen műpéniszt vagyis dildót megvásárolni, akkor az Intim Center Budapest Károly krt 14. sz. alatti szexshop üzletben nagy választék áll rendelkezésedre. Más szexkellékek is kaphatók, az online sexshop pedig itt található.

tanfolyamon_tanulnak_farkat_szeretni

A műpéniszeket, valósághű dildókat a tükörre ragasztják. A nők nézhetik magukat akció közben. Minden óra bemelegítéssel kezdődik, Natalia, az egyik oktató élethű műpéniszeken mutatja be a tökéletes kézimunka fortélyait. Ez után a lányok felpróbálják a csípőjükre csatolható műszerszámot, hogy az oktatók szerint könnyebben „beleképzelhessék magukat" a férfiak helyébe. A tanfolyam harmadik részében a résztvevők arról tartanak előadást, hogyan önkielégítenek a férfiak, majd a csoport ki is próbálja a tanultakat.

tukor_elott_szopnak

A tanár a tükör előtt mutatja a tennivalókat. Ezt követően kezdődik az orális technikák bemutatója. A péniszeket a tükörre ragasztják, így gyakorlat közben a nők figyelhetik magukat, miközben a tanárok elmagyarázzák nekik, mit csinálnak jól – avagy rosszul. Egy pszichológus pedig abban segít, hogyan érezzék magukat szexinek orálozás közben is.
Később a résztvevők az asztal mellett gyakorolnak, sőt a prosztatamasszázsból is ízelítőt kapnak. Prosztata masszázsról itt olvashatsz. Az asztalnál a különböző technikákat lehet gyakorolni. További képeket itt nézhetsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr45856059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása