Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Először moziban

2009. május 17. - x69

Sok éve történt.

A húszas éveim derekán jártam. Túl voltam már egy hosszú hetero párkapcsolaton és jó néhány csalódáson is. Egy nap a nagykörúton sétálgatva egy erotikus mozi hívogató tábláját pillantottam meg. Sosem voltam még pornómoziban. Kint 35 fok meleg, bent egy hűvös pince várt. Vettem egy nagy levegőt és beléptem. Leszurkoltam a belépőt, és elindultam lefelé a lépcsőn. A pincehelyiségben két irányba lehetett menni. Az egyik teremben hetero filmet vetítettek, a másikban homo filmet lehetett nézni. Alig voltak néhányan a hetero teremben.
Üldögéltem néhány percig ott, de a film meglehetősen unalmasnak tűnt, a szereplők is középszerűek voltak, ezért a kíváncsiságtól hajtva átmentem a másik terembe.
Kihaltnak tűnt, és amint szemem megszokta a sötétséget, megbizonyosodhattam róla, hogy rajtam kívül egy lélek sem ült benn. Leültem az utolsó sorba, és érdeklődve figyeltem a filmet.
Csinos srácok nyalták-falták egymást a vásznon és én egyre jobban belemerültem.
Kis idő múlva belépett egy fiatal srác. Magas volt, vékony, szőkés haja rövid volt és enyhén göndörödött. Csinos arca mint egy görög szoboré. Néhány másodperces nézelődés után egyenesen odajött, rám nézett és leült mellém.
Vékony pólót és világos nadrágot viselt. Jól kirajzolódtak mellizmai, és szép formájú combja. Gyönyörű volt. A szívem a torkomban dobogott, még sosem voltam ilyen közelségben egy fiúval. Hamar elkezdte simogatni az ágyékát, én meg le sem tudtam venni róla a szemem. Kit érdekelt már a film, amikor egy élő, hús-vér srác élvezkedik mellettem. Mintha csak otthon lenne, kisvártatva lehúzta a sliccét, és kibontotta az alatta rejtőzködő csomagot. Előbukkant a nem túl nagy, de szép formájú, enyhén ívelt farka. Finoman masszírozta, simogatta, miközben nézte a filmet, én pedig majd elájultam a gyönyörűségtől.
Nem voltam még ilyen helyzetben, azt sem tudtam mit tegyek. Hosszas tépelődés után - miután valószínűleg félig megsüketült a hangos szuszogásomtól - bátortalanul végigsimítottam a kezemmel a combján. Eltolta a kezemet, és folytatta tovább a masztit.
Nem értettem a dolgot. Majd megőrültem érte. Vágytam rá, hogy hozzáérhessek, hogy megsimogassam az izmos mellkasát, hogy a kezemben érezhessem azt a karcsú, de mégis impozáns bájdorongját, de nem hagyta.
Csak ült mellettem, és szinte élvezte a gyötrődésemet.  Még kétszer próbáltam megérinteni, de mindannyiszor eltolta a kezem. Ekkorra már én is elővettem a fütykösömet és belemerültem az élvezetekbe. A filmben is tetőfokára hágtak a kéjnek, és a hangos hörgések, nyögések zaja mellett mi is elélveztünk. A srác letörölte magát, és rám se nézve kiment.
A két terem közti átjáróban szóba elegyedett egy másik sráccal, engem pedig a féltékenység gyötört, hogy nem velem foglalkozik.
Csalódottsággal, vegyes érzelmekkel telve mentem haza.
Az első homoerotikus élményem volt, melyet ennyi év elmúltával sem tudok feledni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr31126851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása