Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Mű szűzhártya

2010. november 22. - x69

Ha valaki visszasírná szüzességét, akkor neki találták fel az eldobható műszűzhártyát, mellyel bármikor szimulálható az első éjszaka. Használata egyszerű, csak fel kell rakni a vaginába 15-20 perccel szex előtt, és nem kell meglepődni, hogy ott kitágul és szűkre varázsolja a puncit. Behatoláskor, ahogy egy jó szűzhártyához illik, kilövell egy kevés vérnek tűnő folyadékot, persze nem túl sokat, csak egy keveset a hitelesség kedvéért. Persze hogy japán.
További szexkellékek és erotika az Intim Center széleskürű választékából 1052 Budapest, Károly krt 14. Tel: 317-0918 - A prosztatamasszázs és prosztatamasszírozó használata - Intim Center, erotika bolt a belvárosban - Műpunci az Intim Center választékából - Orosz Barbara szexszel foglalkozik a Cool Tv adásaiban – Hüvely és análgolyó füzér videó – Szexshop választék, csiklóizgatós péniszköpeny – Szexhop választék, pillangóbugyi videó – Fétisvonalas fehérneműk videóriport – Vegyél a nődnek egy felcsatolható vibrátort, ha bátor vagy vagy – Análtágító a Szexshopból videóval - Anális szex férfiaknak - Az anális szex aranyszabályai - Tévhitek a G-pontról – Anális szex – Az Aneros prosztata masszírozó használata - Prosztata masszány és prosztata orgazmus - A dülmirigy a prosztata – Férfi G-pont masszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr455856015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása