Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Intim Centrum szexshop, online és üzleti vásárlás

2014. március 01. - x69

Intim Centrum szexshop, online és üzleti vásárlás egyszerűen és gyorsan! Intim Centrum szexshop és online webáruház minden eszközön jól kezelhető weboldala a IntimCentrum.com címen érhető el. Az üzlet Budapest, Károly krt. 14. sz. alatt található. Csomagküldésnél és vásárlásnál maximális diszkrécióra számíthat az Intim Centrum szexshop üzletben és online webáruházban. A megrendelésed maximális diszkrécióval kezelik, nem tüntetnek fel a feladó megjelölésben és a csomagoláson semmilyen zavaró információt. A futárszolgálat vagy postás sem ismeri a csomag tartalmát.

intim_centrum_szexshop

A szexuális segédeszköz megvásárlásakor anonim, személyes átvételi lehetőség is van. Az ország több száz Relay és Inmedio hírlapüzletében, valamint OMV és Avanti töltőállomásokon található Pick Pack pontokon személyesen, anonim módon vehető át a megrendelt csomag, amelyet a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával is ki lehet fizetni. Az anonim mód azt jelenti, hogy a rendelés és a csomag átvétele során tetszőleges, akár álnevet is meg lehet adni, nincs szükség igazolvány alapú azonosításra.

 

A budapesti szexshop üzlet és korszerű webshopban az alábbi termékkategóriákat találja: Eszközök maszturbáláshoz és szexuális együttlétekhez: vibrátorok, dildók, maszturbátorok, anális eszközök, intimkészletek, felcsatolható eszközök, pénisz kellékek, szexbabák. - Szexi fehérneműk és erotikus ruházat, hogy a nő vonzó legyen: szexi jelmezek, szexi ruhák, harisnyák, kiegészítők. - Szexpatika és vegyi, szexualitással kapcsolatos termékek: potencianövelők, sikosítók, drogéria, óvszerek. - S/M termékek a szadómazó vagy szerepjáték kedvelőknek: bilincsek, kötözők, maszkok, mellcsipeszek, paskolók. - Ajándékok férfiaknak, nőknek és pároknak egyaránt. Ha szexshopban személyesen szeretne vásárolni, vagy interneten rendelni, akkor a legjobb választás az Intim Centrum.

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr235837890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása