Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Vendég voltam

2009. május 17. - x69

Vidéki srác lévén mindig is gondot okozott, hogy szállást találjak a fővárosban, ha épp ott volt dolgom. Pár éve megismerkedtem az Interneten egy idősebb férfival, aki a véletlen folytán épp pesten lakott. Teltek-múltak a hetek, hónapok, s egyszer úgy hozta az élet, hogy Pestre kellett mennem egy ügy miatt. Sokat beszélgettünk mindig is, de arra valahogy nem került sor ezidáig, hogy személyesen is találkozzunk.
Közeledett a nagy nap, már előre ideges voltam, hogy mit veszek majd fel, meg fogom-e őt ismerni, meg ilyenek. Bizonyára már más fejében is megfordultak ezek a gondolatok, mielőtt egy távoli, netes ismerősével először találkozott volna. Bár nem ismerkedési szándékkal mentem fel a fővárosba, mégis érdekelt, hogy a másik illető mit fog gondolni rólam. Felvettem a legjobb ruhámat, meg is nyiratkoztam, szóval kitettem magamért, hogy frankó legyen az első benyomás.

Mikor eljött a nagy nap és találkoztunk a Keletiben, először nem is ismertem meg, kicsit más volt, mint azon a képen, amit az Interneten küldött, de a lényeg, hogy ő megismert és elém jött a vonathoz. Mint kiderült, már ő is nagyon várta a találkozót, bejöttem neki a fénykép alapján.

- Szia! De régen vártam már erre, hogy személyesen is megismerjelek! - kezdte a beszélgetést.
- Helló! Én is örülök neked. - mondtam kicsit meglepve, bevallom, fiatalabbra számítottam. Tibi olyan 50 év körül volt, egy jó tízessel több, mint vártam.
- Jól utaztál? Készítettem finom ebédet.
- Hú, de rendes vagy, már farkas éhes vagyok, hosszú volt az út.
Ezzel elindultunk hozzá. Szép kis lakása volt Tibinek, nem valami nagy, de barátságos és kényelmes. Miután megebédeltünk, elkezdtünk számítógépezni. Megmutatott pár programot, amiket használt, illetve berakott egy pornófilmet is. Tudtam, hogy ő is meleg, ezért nem lepett meg a film fajtája, de nem számítottam rá, hogy délutáni filmként ezt mutatja nekem. Kiment a konyhába és valamit tett-vett, míg én ott maradtam a filmmel. Jó volt, pont az én típusaim voltak a szereplők, olyan fiatal harmincasok. Éreztem, hogy kezd szűk lenni az alsónadrágom, egyre jobban felizgatott a film. "Mégsem kéne itt és most magamhoz nyúlnom..." - hessegettem el a gondolatot, inkább elraktároztam a látottakat. Tibi visszajött a géphez:
- Na, hogy tetszik a film?
- Nagyon jó. Nem is tudtam, hogy ilyen klassz filmjeid vannak.
- A napokban leárazás volt itt az egyik boltban, a sok szexfilm között volt egy meleg is. Egyből lecsaptam rá. - nevetett Tibi.
- Ha nem bánod, nézzük még egy kicsit. Kíváncsi vagyok, mi lesz még benne. - javasoltam a továbbiakra. Nem kellett tartanom attól, hogy beindulunk egymásra, hiszen a megismerkedésünkkor még az Interneten tisztáztuk, hogy a túl nagy korkülönbség nem tesz jót egy kapcsolatnak, elvégre én 26 voltam, ő meg 50, szóval úgy döntöttünk, maradjunk inkább csak haverok.

A film még vagy egy órát ment, ezalatt besötétedett.
- Huh, de elment az idő. Szeretnék megfürödni, ha lehet. - mondtam Tibinek, aki készségesen felugrott a helyéről:
- Persze, maradj csak, megengedem a fürdővizet.
- Micsoda kiszolgálás, ezt nevezem - gondoltam magamban és visszaültem gépezni még egy kicsit.
Kb. 10 perc múlva visszajött:
- Na, kész a víz, mehetsz fürödni. Ne aggódj, nem fogok leskelődni... - kacsintott rám Tibi.
- Nem is szabad - nevettem rá és kimentem a fürdőszobába. Megnéztem a vizet, épp kellemesen meleg volt és jó sok hab úszott a felszínén, mintha tudta volna, hogy így szeretem.
Levetettem a cipőmet és a ruháimat: a pólót, a nadrágot, az alsónadrágot meg a zoknit. Körülnéztem azért, de tényleg nem leskelődött Tibi, így nyugodtan beültem a kádba és elfeküdtem a vízben. Gondolataim ezerfele jártak, hiszen nem nagyon jöttem el előtte otthonról ilyen nagy távolságra. Hirtelen bevillant a délutáni film, azok a pasik, a történet meg minden. Na, a farkam sem hagyta ezt annyiban, elkezdett emelkedni, már félig kiálli a vízből és egyre csak duzzadt. Már két napja nem masztiztam, máskor meg minden nap szoktam, ezért eléggé kanos lettem alapból is, ez a film meg még pluszba rátett.
"Nem szabadna kivernem, elvégre vendégségben vagyok." - gondoltam magamban, de az ingerek erősebbek voltak... Folytattam a gondolatmenetet: "Najó, de csak egyszer, majd jól kimosom a kádat és Tibi észre sem veszi." - nyugtattam meg magam, és ezzel az elhatározással markom máris keresztülfonta az időközben teljesen felállt farkamat. Már nagyon hiányzott ez az érzés, elkezdtem húzogatni a bőrt fel és le. Már nagyon belelendültem, és kezdett nagyon jó lenni, mikor valami zajt hallottam kintről. A kád úgy helyezkedett el, hogy épp háttal voltam az ajtónak, ráadásul az nyitva is volt végig.
- Nocsak, valakinek felállt a farka... - szólalt meg Tibi a hátam mögül.
A szégyen és az ijedtség miatt mozdulni sem tudtam, csak megállt a kezem a farkamon és ennyit szóltam:
- Iiiigen. Te mióta vagy itt?
- Hát már figyellek egy ideje, hogy mit csinálsz - és belépett a fürdőszobába. - Látom, beindított a délutáni film, ugye? - s abban a pillanatban megfogta az ágaskodó farkam.
- Mit csinálsz? - kérdeztem ijedten, de ő nem szólt semmit, csak tekergetni kezdte a bőrt a makkomon.
- Hmmmm, látom már nagyon kellett ez neked. - szólt Tibi, mert érezte hogy egyre keményedik és néha megremeg a farkam a kezében.
- Hagyd abba, mindjárt elmegyek. - szóltam neki, mert nem számítottam erre a cselekményére.
- Tudom - kacsintott és egyre gyorsabban húzogatta a bőrt a makkomon.
- Áhhhhh - nyögtem fel hirtelen, testem megfeszült és a tenyerébe lőttem az egész táramat, tökeim csak úgy pumpálták a meleg spermát a kezére, ami ezután visszafolyott a farkamra és elmerült a vízben.
- Na, látom, le se tagadhatnád, hogy 26 éves vagy. Elég hamar elmentél. Te kis életerős férfi - nevetett és még búcsúzóul csavart egyet a farkamon, majd kiment.
- Baszki... - gondoltam magamban és gyorsan lezuhanyoztam.

Mire kimentem a nagyszobába, ő már a tévét nézte és fél szemmel figyelt engem, ahogy egy szál alsóban megyek oda hozzá.
- Te, ez most mire volt jó? Megbeszéltük, hogy csak haverok vagyunk, nem? - kérdeztem vádlón.
- Ne haragudj, de annyira megtetszettél ott a kádban, nem tudtam uralkodni magadon. Amúgy semmi rosszat nem tettünk, mellesleg láttam hogy élvezted! - nevetett és a térdemet simogatta.
Erre nem tudtam mit mondani...
- Én inkább lefekszem, ha nem haragszol. - mondtam és lefeküdtem az ágyra. Nagy franciaágy volt, egyik felén ő aludt volna, a másikon én.
Felém fordult és megszólalt:
- Figyelj, úgy tudom, nincs barátod, ugye?
- Hát nincs. - bólintottam egyetértően.
- És látom, hogy megint kezdesz jó bőrben lenni, igaz? - s végigsimította az alsómat, ami csak úgy feszült az éledező farkamtól. Így folytatta: - Figyelj, ebben semmi rossz nincs, szeretném, ha jól éreznéd magad... - és megragadta az alsóm derekát, majd egy rántással lehúzta rólam.

Ott feküdtem előtte az ágyon teljesen meztelenül, a farkam és a tökeim ott lógtak előtte teljes pompájukban, én pedig kérdőn néztem rá. Erre ő felkelt és elkezdett vetkőzni. Pár pillanat alatt ő is teljesen meztelen volt és odahuppant mellém az ágyra. Nem igazán vonzottak az ennyire idős pasik, sosem képzeltem el magam még 50 éves férfival, de ott az a helyzet nagyon izgató volt. Tibi megfogta az éledező farkam és feltérdelt, majd átlépett rajtam, így rá tudott ülni a combjaimra, kezével pedig finoman és lassan elkezdte húzogatni a bőrt a szerszámomon.
- Te, már megint miben sántikálsz? - kérdeztem, miközben titokban kezdett érdekelni, milyen lehet a szex egy dupla annyi idős férfival, mint én.
- Majd meglátod. Te, úgy látom, ezzel már lehet kezdeni valamit - és csavart egyet az addigra újra teljesen felálló farkamon. - Jó sok anyag lehet ezekben, hmmm? - és azzal megragadta a tökeimet és masszírozni kezdte őket. - Szerintem, még jócskán maradt bennük a fürdőszobai élvezésed után is. Segíteni kéne rajtuk, hogy kijöjjön belőlük az utolsó csepp is, nem gondolod? - kérdezte huncut mosollyal a száján.
Előrébbcsúszott a hasamon, majd a háta mögé nyúlt. Felhúzta makkomon a bőrt, beillesztette magának az ágaskodó farkamat és szép lassan ráült. Nem is kellett síkosító, mert az előnedvtől már annyira csúszóssá vált a makkom, hogy egy cuppanással eltűnt a szerszámom Tibi hátsójában. Tövig beleült, így csak a tökeim látszottak a feneke alatt.
- Érzem, neked még nem volt ilyen élményed - mondta Tibi, aki megérezte, hogy csak úgy lüktet benne a farkam.
- Igen, ez nagyon finom, de kérlek ne mozdulj, le kell nyugodnom, mert belédspriccelek - mondtam neki és nem mertem mozdulni, mert tudtam, hogy akkor végem lesz. Csak vártam, hogy az orgazmus-közeli érzés alábbhagyjon.
- Szólj, ha mehet, addig pedig csak lazíts - simogatta meg a mellkasom Tibi, aki ezzel is nyugtatott. Vagy egy fél percig ült így rajtam mozdulatlanul, miközben a benne ágaskodó farkam kicsit lenyugodott, abbahagyta a lüktetést.
- Azt hiszem, most jó lesz - adtam meg a jelet és Tibi szép lassan elkezdett mozogni rajtam. Szépen felemelkedett, majd visszasüllyedt. Megint felemelkedett és amikor látta rajtam, hogy most már rendben vagyok, nem fogok elsülni, elkezdett a csípőjével lassan körözni, miközben folytatta a függőleges mozgást a farkamon.
- Te ez nagyon finom - mondtam neki, mert tényleg eszméletlen jó segge volt. Nem hiába, 50 évesen már megtanulhatta, hogy milyen az igazán jó szex. Néha hátranyúlt és a tökeimet kezdte birizgálni, ami nekem nagyon jólesett. Nagy tenyerével megragadta mindkét golyómat és simogatta, néha meggyúrogatta őket, miközben fokozta az iramot. Én is átkaroltam kicsit mackós testét és kapaszkodtam bele, miközben emelgettem a csípőmet, így alulról néha én is döfködtem őt. Már éreztem, hogy nincs sok hátra, ezért szóltam, hogy lassítson:
- Állj meg, mert belédélvezek!
- Nem baj, azt akarom, hogy lődd belém a táradat. Láttam, milyen szép nagyon tudsz lőni. Légy ügyes fiú most is. Mindent bele. - kacsintott rám és elkezdett egyre gyorsabban mozogni rajtam. Csípőkörzéseit is bevetette, amitől azt hittem, megőrülök, olyan finom érzést adtak nekem.
- Mindjárt lövök.
- Ez az, csináld, érezni akarom, gyerünk - mondogatta Tibi, ezzel ösztönözve hogy fiatal és életerős farkam telepumpálja koros, de még mindig aktív szexuális életet élő fenekét.
- Áhhhhhh - nyögtem és éreztem, ahogy tökeim elkezdik pumpálni a forró spermát egyenesen Tibi fenekébe.
- Ez az, adj ki mindent, pumpáld csak - mondta Tibi, mert ő is érezte, ahogy elönti a forróság.

Hatalmasat élveztem akkor, vagy egy percig úsztam a gyönyörben és még utána sem tértem magamhoz teljesen. Tibi egy puszit adott a száma és így szólt:
- Nagyon ügyes voltál. Ugye, maradsz még pár napot?
- Hát, szeretnék. - nevettem rá kimerülten.
Tibi leszállt petyhüdt farkamról, amely csak úgy cuppant, amikor kicsúszott a fenekéből. Odafeküdt mellém és mindketten elaludtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr981126846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása