Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Melltámasz és puncikupak

2009. május 24. - x69

melltamasz_szexshop_kellek_Intim_CenterMelltámasz A cím teljesen jól fedi azt az innovatív találmányt, amely alvás közben megfelelő tartást biztosít a C és annál nagyobb méretű kebleknek. A találmány láttán egyből két sorozat jutott eszembe, az egyik az Ally McBeal, a másik pedig a Szex és New York. Az előbbi alkotásból az a rész, amikor a szőke titkárnő forradalmi új arctartóját akarja piacra dobni, ami ugye megakadályozza, késlelteti a szarkalábak megjelenését. Roppant hasznos találmány. A Szex és New Yorkból pedig az az általános jelenség, hogy a csajok mindig melltartóban aludtak a stabil tartás és a feszes mellek érdekében, bár ez nem túl kényelmes megoldás, és valószínűleg nem is hatékony...
A melltámasz azoknak hasznos, akik szeretnek oldalt feküdve aludni, és C kosárnál nagyobbal áldotta meg őket az isten. A kis henger - amely egyébként több méretben is kapható, attól függően kinek mekkora kell - megtámasztja a felül elhelyezkedő mellett, így elkerülhető a gravitáció hatására történő ráncosodás, megnyúlás.
Mint már említettük, C kosaras méret felett és természetes cicik mellett ajánlott használni, s a szilikon keblekkel rendelkező nőknek is hasznos lehet a tervezők szerint. Biztosan meg kell szokni hengerrel alvást, s bizonyára hasznos kis szerkezet, de elgondolkodtató, hogy érdemes-e ötven-hatvan dollárt kiadni ezért, nem lehetne valami a háztartásban egyébként is megtalálható tárggyal helyettesíteni? Mondjuk egy wc papír gurigával?
A puncikupakot, vagyis a puncira tett kupakot itt nézheted meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr765855982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása