Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Blue dragon potencia növelő

2009. május 26. - x69

atmeneti_impotenciara_potencianovelo_ajanlottA felfokozott nemi vágy mellett, a pénisz méretének növekedése, és gyors, tartós erekció érhető el szexuális inger hatására. Képes lehet a spermium termelő hormonokat aktiválni a vese károsítása nélkül. Akár több, egymást követő orgazmus! Több napon keresztül, mellékhatások nélkül!
A Dragon power 100%-ban kínai gyógynövényeket tartalmaz. Azoknak a 18 év feletti férfiaknak javasolt, akik vastagabb, keményebb péniszre, több, egymás utáni orgazmusra vágynak, nagyobb teljesítményt szeretnének nyújtani intim perceikben, vagy potenciazavarokkal, merevedési zavarokkal küzdenek. A funkcionális impotencia kezelése megszüntetheti a szexuális zavarokat, javíthatja a spermiumok termelését a szervezetben. Ezáltal növekszik a szexuális vágy, a szexuális energia, és az állóképesség.
Ki szedje? - Férfiak, akik vastagabb, keményebb péniszre vágynak, nagyobb teljesítményt szeretnének nyújtani intim perceikben, potenciazavarokkal, merevedési zavarokkal küzdenek. Több, egymás utáni orgazmusra vágyók. Fáradság, kimerültség esetén a Blue Dragon segíthet. Csökkent nemi vágyat a Blue Dragon fokozhatja.
Hogyan kell szedni? - 1 kapszula bevétele ajánlott sok vízzel, aktus előtt 20-30 perccel. Az ajánlott adagot ne lépje túl! 24 órán belül ne ismételje! Jobb és gyorsabb hatás eléréséhez ajánlott étkezés után 1,5-2 órával bevenni.
Súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint rossz közérzet esetén szedése nem javasolt. Adagolás: 1 kapszula aktus előtt 30 perccel. 24 órán belül ne ismételje! Az Intim Centerben személyesen megvásárolhatja, vagy megrendelheti!

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr935855980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása