Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Análtágító a Szexshopból, videóval

2010. június 19. - x69

Anális izgatás, análszex: Mind a férfiak, mind a nők a gyönyör tárházának új kapuját tárhatják fel az anális izgatással. Férfiak esetében a rendkívül érzékeny és jól izgatható prosztata (férfi G-pont) stimulálása új, eddig nem tapasztalt élvezetet, intenzívebb orgazmust eredményezhet, de a nők esetében is átélhető anális úton az orgazmus. A hátsó kényeztetést akár szex közben is folytathatjátok. Az anális izgatás, az análszex vagy másnéven popószex mind a nőknek, mind a férfiaknak okozhatnak különleges szexuális élményeket. Az Intim Centerben mindenki megtalálhatja álmai eszközét: mind a férfi, mind a nő, a "pályakezdőtől" a "mesterfokig". Címe: Bp. Károly krt. 14. Tel: 317-0918. A legsikeresebb termékek online boltja Intimcenter.com. A személyes vásárlást ajánljuk, mert a tapintás, az anyag ismerete, tanácsok, és a teljes választék áttekintése fontos.

[Intim Center videók] Anális szex férfiaknak - Az anális szex aranyszabályai - Tévhitek a G-pontról - Anális szex - Az Aneros prosztata masszírozó használata - Prosztata masszány és prosztata orgazmus - A dülmirigy a prosztata - Férfi G-pont masszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr185856011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása