Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, szexkellékek, történetek, képek, videók!

Fiúk be!

Fiúk be!

Vibrátoros izgató, vibro finger

2013. március 04. - x69

vibro_fingerIntim Center szexshop ajánló: vibrátoros izgató, vibro finger. Ujjra húzható 10 fokozatú pulzáló és vibrációs csikló izgató zselés puha anyagból. Az eszköz önkielégítésre, maszturbálásra kiválóan alkalmas a csikló és az erogén zónák izgatására.
Férfiak is használhatják kedvesük kényeztetésére, előjátékként vagy szex közben.
Az elemeket tartalmazza, 3 db közepes gomb elemmel működik. Sok más hasonló termék mellett az eszközt üzletünkben megvásárolhatja, vagy telefonon megrendelheti és postai utánvéttel küldjük.
Cikkek és eszközök a témában: Háztartási szex avagy erotikus segédeszközök a lakásban - Hajlított vibrátor, szilikonos közös szexjátékokhoz, vagy masztihoz - A vibrátorról mit tudunk, online felmérés és cikk itt - A vibrátorok egyik legkedveltebb típusa a nyuszi vibrátor, ismerd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://homo.blog.hu/api/trackback/id/tr775856039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása